velkommen

_K4E9846a

 

Høsten 2016 kom tre splitter nye produksjoner fra Marthe Belsvik Stavrum!

“Kontrafjong” er en skolekonsert for 1.-4.klasse med ny musikk, i samarbeid med DonkeyJam. Premiere 15.september i Festiviteten i Kristiansund.

“Handskrivvi lappa” Konsert med kosevisejazz på trøndersk. Marthe har skrevet låter til Kjersti Synneva Moen. Plateinnspilling og premierekonsert i 16.oktober i Selbu.

“Arnulf Øverland- før du går” Marthe har tonesatt et utvalg av Arnulf Øverlands tekster. Magnus Dorholt Kjeldal sang, Atmasukha Ananda klaver. Premiere 11.november i Knutzonlunden på Frei.

I 2011 bestemte Marthe seg for å begynne å realisere noen av de prosjektene som lå i skrivebordskuffen. Det åpnet en hel liten verden av historier som skulle fortelles og sanger som skulle synges.

Hver produksjon blir til i tett samarbeid med andre musikere, sangere, skuespillere, regissører, forfattere, grafiske designere, komponister, fotografer, dansere…… og derfor får hver produksjon sitt eget fotavtrykk, sin egen farge, sin egen klang.

Les mer om “Kontrafjong”, “Handskrivvi lappa”, “Speilets tale”, “Arnulf Øverland før du går” og flere av Marthes konsertpakker under menyvalget produksjoner.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s